Contact

Jet Scheeren
Biltstraat 443
3572 AW  Utrecht
tel. 06 558 70 490
werkdagen: maandag tm donderdag, vrijdag vrij
jet@praktijkjet.nl
 

NIET beschikbaar voor aanvragen voor stageplekken, opleidingsplaatsen, interviews door studenten
 

Wachttijd

Praktijk JET heeft een aanmeldstop voor nieuwe aanmeldingen.

Aanmelden

Vanwege afspraken gedurende de dag, is praktijk JET het best per e-mail te bereiken op jet@praktijkjet.nl. Omwille van privacyredenen in die mail enkel globaal de hulpvraag beschrijven. Ik neem binnen 48 uur na ontvangst van de mail telefonisch contact met jou of je ouder op – afhankelijk van wat de wens is. Telefonisch zal ik de hulpvraag globaal uitvragen zodat we kunnen besluiten of je bij mij wel of niet op de goede plek bent; dan wordt een intakgesprek gepland. Ter voorbereiding op de intake stuur ik via een beveiligde mailroute (Zivver) een vragenlijst met het verzoek deze voor het intakegesprek via Ziiver ingevuld terug te sturen. 

Afspraak maken

Indien je na overleg met Jet bij Praktijk JET, start, krijg je toegang tot een online reserveringssysteem. Tbv het plannen van afspraken ontvang je inlogggevens zodat je zelf de afspraken kunt inplannen, wijzigen of verwijderen via deze link: Agenda Praktijk JET

Route
De praktijk bevindt zich aan de Biltstraat 443 te Utrecht. Kijk op www.9292ov.nl voor de verbinding. Bushalte Oorsprongpark is minder dan 1 minuut lopen van mijn praktijk. Komt u met de auto: in de wijk zijn voldoende betaald-parkeren-plekken.