Route

De praktijk bevindt zich aan de Biltstraat 443. Goed bereikbaar met fiets en ov Kijk op www.9292ov.nl voor de verbinding. Halte Oorsprongpark is op 1 minuut lopen vanaf de praktijkruimte.
Komt u met de auto, houd dan rekening met betaald parkeren.

Contact

Jet Scheeren
Biltstraat 443
3572 AW Utrecht
tel. 06 55870490
jet@praktijkjet.nl

Covid-19

Praktijk JET blijft gedurende de lockdown (15 december 2020 tm 9 februari 2021) geopend. Daarbij worden de RIVM-richtlijnen gevolgd. Als je verkouden bent, koorts hebt of je anderszins niet lekker voelt, kan een afspraak niet doorgaan. Als je zelf geen klachten hebt, maar iemand in je gezin wel: ook dan kan de afspraak niet doorgaan.  In deze COVID-19-periode bereken ik afgezegde afspraken niet. Wel fijn als je laat weten dat je niet komt. 

Afspraken tijdens schooluren
Afspraken met basisschoolkinderen vinden plaats tijdens schooluren. De tijdstippen na schooltijd zijn bezet door cq houd ik gereserveerd voor middelbaar scholieren.
Afspraken duren 45 minuten en starten steeds op het halve uur. Dus van .30 uur tot .15 uur.

NIET beschikbaar voor interviews
Vanwege een volle clientagenda ben ik niet beschikbaar voor interviewaanvragen voor internet, bladen, radio of tv. 

Bereikbaarheid

Vanwege afspraken gedurende de dag, is praktijk JET het best per e-mail te bereiken op jet@praktijkjet.nl. Omwille van privacyredenen in die mail enkel globaal de hulpvraag beschrijven. Ik neem binnen 48 uur na ontvangst van de mail telefonisch contact met u op – afhankelijk van wat de wens is. Telefonisch zal ik de hulpvraag globaal uitvragen zodat we kunnen besluiten of u bij mij wel of niet op de goede plek bent; dan wordt een intakgesprek gepland. Ter voorbereiding op de intake stuur ik via een beveiligde mailroute (Zivver) een vragenlijst met het verzoek deze voor het intakegesprek via Ziiver ingevuld terug te sturen. 

Afspreken

Indien je na overleg met Jet bij Praktijk JET, start, krijg je toegang tot een online reserveringssysteem. Tbv het plannen van afspraken ontvang je inlogggevens zodat je zelf de afspraken kunt inplannen, wijzigen of verwijderen via deze link: Agenda Praktijk JET